onsdag den 8. juni 2022

Sidste uge inden outreach

 Kære familie, venner, kirke og andre der ellers har lyst til at læse med :)

Ola fra Mexico! Vi er her stadig, og har lige overstået en uge med spiritual warfare, og går ind i en ny og sidste uge om Helligånden. Det er vildt at der allerede er gået 10 uger, siden at vi først kom her til Mexico.

Vores lærer i sidste uge, Terry Keith, voksede op i Perus jungle ved Amazon floden, hvor hans far og mor var missionærer for MAF, flyvermissionen. Han kunne fortælle fantastiske historier om at vokse op i junglen, om at leve blandt indfødte, lære dem om Jesus, og om at respektere kulturforskelle. Nu bor han på i Costa Rica og leder en YWAM base der.

Vi føler os utroligt velsignede over at få lov til at møde så mange seje mennesker der lever deres liv for Jesus, det er meget inspirerende.


Om en uge flyver vi til Panama, hvor vi skal på outreach. De første 3 uger skal vi bo på en YWAM base i Boquete, en lille bjergby nordpå. Her skal vi besøge nogle indfødte stammer, og lave noget for børnene. Så vi er i gang med at øve sange og drama stykker, og tænke i klippe/klistre ting. De sidste 5 uger i Panama skal vi være i en by der hedder Chepul. Der skal vi også besøge indfødte stammer og måske se om vi kan få nogle kontakter rundt omkring i byen. Men vi ved faktisk ikke så meget endnu. Men vi føler os trygge og i gode hænder.

Lederparret her, Brian og Sue, har nogle gode venner i Panama, som skal være sammen med os hele vores tid der. De hedder Alex og Jeniffer, og har 3 piger, og har været mange år i YWAM.

Alex kommer fra en stamme sydpå i Panama, og Jenniffer er fra Oregon i USA. De glæder sig til at vi kommer, og de gemmer deres kokosnødder fra deres kokospalme til at vi kommer :)

Som vi tidligere har nævnt vil vi gerne holde lidt ferie i Californien efter outreach. Det er nu næsten faldet på plads, og vi har ombooket vores flybilletter, så vi nu kommer til DK d. 24 august. Hvis der ellers stadig er noget der hedder SAS til den tid.

Hvis I får lidt tid til overs må I meget gerne bede for vores outreach. Bede for børnene, at de må have det godt. Bede for enhed på vores hold, og at der må være kærlighed imellem os, også når det bliver svært. Bede for at vi må kunne gribe det gunstige øjeblik. Tak!


Mange kærlige hilsner fra familien Traantoft
1 kommentar:

  1. Tillykke med fødselsdagen Martin 😀
    Spændende at følge med i jeres eventyr. Rigtig fos tur til panama

    SvarSlet